• iroda@weblapfejlesztes.com
  • +36-20-250-85-88
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c
  • Magyar
  • English

WeblapFejlesztes.com - Weblapfejlesztés

Weblapfejlesztés

Ez az egész folyamat leglátványosabb része. A sok előkészítő munka eredményeként, ebben a fázisban születik meg a tényleges oldal.

Kollégáink az egyeztetett elvek alapján, a meglévő grafikai arculatot használva és a szövegezés birtokában elkészítik magát a weboldalt.

Teszik ezt a hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatukra támaszkodva oly módon, hogy az lehetővé tegye a keresőoptimalizációt és ennek folyamágyaként egy kiváló helyezést a keresőkben.

Első körben a weboldal úgynevezett „backend” (admin) felületét készítik el, melyen a kész weboldalon Megbízóink is képesek lesznek a tartalmi oldalakat módosítani. (Úgy, mint egy általános szövegszerkesztőben.) Amint ezzel megvannak feltöltik a kész szöveges tartalmakat a weboldalba.

Ezek után kezdik meg a weboldal látogatók által megtekinthető oldalának („frontend”) programozását. A folyamat ezen részében egyesével a helyére kerülnek a grafikai tervezés alatt tervezett elemek.

Megbízóink ezt a folyamatot egy a látogatók elől elzárt, de általuk elérhető felületen végig tudják követni. Amint a weboldal megfelelő állapotba kerül azt Megbízóink számára elérhetővé tesszük, így segítve a kétirányú interakciót.